emailinfo@nttank.com
×

Meunangkeun di touch

wartos
Bumi> wartos

NTtank hasil lulus audit gabungan pembaharuan sertipikat ASME

Waktos: 2023-09-27 Hit: 80

Ti 25 Séptémber nepi ka 26 Séptémber, Amérika Society of Mechanical Engineers (ASME) sareng Organisasi Inspeksi Otorisasi (AIA) ngalaksanakeun tinjauan dua dinten di situs ngeunaan sertipikat segel baja U / U2 / R anu dicekel ku anak perusahaan NTtank Grup (satuluyna). disebut "Perusahaan"). Pimpinan senior perusahaan sareng insinyur tanggung jawab sistem ASME ngahadiran rapat munggaran sareng panungtung tina ulasan dina situs.


Dina pasamoan kahiji, Zhang Yuzhong, Wakil Présidén téhnologi, nyieun laporan ringkes ngeunaan operasi sakabéh sistem manajemen kualitas ASME parusahaan, struktur organisasi jeung informasi produk dina siklus pembaharuan sertifikasi ka review group ahli. Dina waktos anu sami, anjeunna naroskeun ka sadaya departemén pikeun nyandak Inok sacara serius, sareng aktip ngabales pendapat tim Inok pikeun ngalaksanakeun perbaikan.


Salila ulasan dua dinten, grup ahli marios dokumén kontrol operasi jaminan kualitas sistem ASME perusahaan, ngalaksanakeun tinjauan patuh kana desain produk ASME, bahan, manufaktur, pamariksaan, las, uji non-destructive, perlakuan panas, manajemén fisik jeung kimia metrological, jeung sajabana, sarta dipigawé demonstrasi las produk ASME segel baja di bengkel manufaktur wadahna. Dina waktos anu sami, dokumén produk percetakan baja baheula perusahaan parantos dipariksa. Salila prosés tinjauan sadayana, grup ahli sareng insinyur anu tanggung jawab tina sistem ASME perusahaan urang ngagaduhan bursa patarosan-sareng-jawaban ngeunaan kontrol operasi sistem sareng sarat standar kodeu, anu salajengna langkung jero pamahaman kami ngeunaan standar ASME. kodeu.


Dina rapat anu terakhir, kapala Unit Inspeksi Gabungan, atas nama kelompokna, nyatakeun pangakuan luhurna ngeunaan operasi manajemén kualitas perusahaan sareng negeskeun yén perusahaan gaduh kamampuan mendesain sareng ngadamel produk dina standar ASME. Tungtungna, Unit Inspeksi Gabungan ngumumkeun kacindekan tina ulasan: nyarankeun ka Amérika Society of Mechanical Engineers pikeun ngaluarkeun sertipikat saluyu sareng lingkup kualifikasi anu diterapkeun ku perusahaan urang.


Tungtungna, pamimpin senior perusahaan nyatakeun rasa syukur pikeun ulasan sareng bimbingan kelompok ahli inspeksi gabungan, sareng ngusulkeun yén perusahaan bakal nyandak padamelan pembaharuan salaku kasempetan pikeun langkung jero pamahaman standar sareng spésifikasi ASME sareng teras ningkatkeun. tingkat desain jeung manufaktur produk. Lulus suksés ulasan sertifikasi ASME nunjukkeun yén perusahaan terus gaduh kamampuan desain sareng tingkat manufaktur produk kode ASME, sareng terus ningkatkeun sareng inovasi dina dasar kode pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.


2


email goToTop