emailinfo@nttank.com
×

Meunangkeun di touch

wartos
Bumi> wartos

Upacara Pelantikan Lokakarya Lokakarya Standar Anyar NTTank parantos hasil dilaksanakeun.

Waktos: 2018-05-19 Hit: 1074

on 19th Méi 2018, NTTank parantos ngayakeun upacara pelantikan lokakarya standar énggal. Sadaya eksekutif perusahaan sareng langkung ti 160 nasabah sareng mitra ti sakumna dunya parantos ngahadiran upacara éta, nyaksian momen anu mulia dina prosés pangwangunan NTTank.    

Dina rapat sambutan upacara peresmian, Mr. Jie Huang, Pupuhu NTtank, masihan pidato pikeun ngucapkeun hatur nuhun tulus ka para tamu pikeun sumpingna, sareng nonton téma video pésta wilujeng sumping "Ingenuity" sareng tamu, saatosna , tim pamasaran nunjukkeun tamu ka bengkel standar anyar. Dina tuang tuang, upeti khusus ti tim pamasaran sareng program musik instrumental karakteristik Cina nyandak suasana kana hiji klimaks.

NTTank bakal nyandak kasempetan anu saé ieu pikeun nempatkeun lokakarya standar anu anyar produksi; ngandelkeun desain euyeub sareng pangalaman produksi, sareng alus teuing teknis tanaga panilitian sareng pamekaran sareng tim manajemén, kalayan alat pakakas anu ngarah sareng moderen téknologi produksi, terus ngahasilkeun produk kualitas luhur kalayan kapinteran, sareng nyiptakeun jangkungna énggal pangwangunan wadah tank. 


email goToTop