sadaya Kategori

Imah>wartos

Sababaraha Berita Ngeunaan Kami


Oct 24

NTtank ngamimitian gawé bareng "pinter" sareng perusahaan telematika Belanda IMT

NTtank ngamimitian gawé bareng "pinter" sareng perusahaan telematika Belanda IMT

IMT (Intermodal Telematics BV), mitra solusi telematika mandiri dunya pikeun industri wadah tank, nawiskeun téknologi sensor pinter ...

Diajar deui
bisa 19

Upacara Pelantikan Lokakarya Lokakarya Standar Anyar NTTank parantos hasil dilaksanakeun.

Upacara Pelantikan Lokakarya Lokakarya Standar Anyar NTTank parantos hasil dilaksanakeun.

Tanggal 19 Méi 2018, NTTank parantos ngayakeun upacara pelantikan lokakarya standar énggal. Sadaya perusahaan éksékutip sareng langkung ti 160 konsumén sareng mitra ti sadayana ...

Diajar deui
Sep 08

Wawakil anu diayakeun ku Forum Logistik Enmore Tank ngadatangan NTtank

Wawakil anu diayakeun ku Forum Logistik Enmore Tank ngadatangan NTtank

Tanggal 8 Séptémber 2017, langkung ti 30 wawakil ti pamilik tanker, perusahaan operasi, perusahaan kontrakan sareng perusahaan asesoris tank anu ngiringan ....

Diajar deui
bisa 09

NTtank hasil ngiringan acara Transport Logistic di Munich

NTtank hasil ngiringan acara Transport Logistic di Munich

Tanggal 9 dugi ka 12 Mei, 2017, Tuan Huang Jie, pupuhu NTtank, sasarengan sareng wakil manajer umum, kapala Dinas Pemasaran sareng manajemén senior na ...

Diajar deui
Feb 20

Upacara bubuka "proyek mekarkeun wadah tank" dilaksanakeun kalayan suksés

Upacara bubuka "proyek mekarkeun wadah tank" dilaksanakeun kalayan suksés

Dinten enjing kaping 12 Pébruari, upacara ngamimitian "proyék mekarkeun kontainer tank" diayakeun mulya. Proyék ékspansi ieu ...

Diajar deui