sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami

Propil Company


Didirikeun dina Méi, 2007, NANTONG TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) mangrupikeun produsen wadah tanki ISO anu perenahna di Nantong, Jiangsu, Cina, caket ka Shanghai.

NTtank mangrupikeun cabangna milik Nantong Square Cold Chain Equipment Co., Ltd (ayeuna Square Technology Group, Stock Code: 603339), anu mangrupikeun salah sahiji pabrik alat pembekuan panggedéna di dunya. NTTank nyayogikeun duanana bak standar ISO UN Portable, kalayan kapasitas dibasajankeun 6,300 liter dugi ka 38,000 liter, sareng ogé rentang-rentang tanghi khusus sapertos tank SWAP, Reefer Tank, tanghi Dipanaskeun Listrik, tank lining anu benten, tank asam AHF, tank amonia purity tinggi, tank T20 / T22, tank gas T50 , 29.5KL / 30KL Tangki bentuk pasagi, tank luar negeri sareng IBC bertekanan leutik / henteu aya tekanan pikeun produk cair sareng panyimpenan gas sareng transportasi. Kalayan kanyaho terpadu sareng komitmen sengit pikeun kualitas sareng fasilitas manufaktur anu paling canggih, sapertos Perancis plasma / TIG las mesin , Swédia Roller , Amérika SAF / MIG las otomatis sareng las manual TIG, alat passivation pickling 3D otomatis, sareng sistem uji real-time X-ray sareng sajabana, NTtank narékahan janten salah sahiji Pabrikan tank top di dunya. Iman NTtank nyaéta nyayogikeun nasabah na tank sareng jasa kualitas luhur sareng reliabilitas anu saluyu sareng prakték komérsial anu saé sareng pertimbangan ékonomi. Kami didorong pikeun minuhan sareng ngaleuwihan harepan anjeun.

Dipandu ku pasar nungtut, konsentrasi ka konsumén, dianggap bakat salaku aset, masihan prioritas utama pikeun kualitas luhur;


Sajarah


2008

2008 Kontainer tank uji coba anu munggaran hasil didamel.

2009

Aplikasi téknologi insulasi super PU foaming super tina tank nyumponan kabutuhan pasar internasional. Kerangka cahaya ultra-handap lulus uji dampak karéta sareng hasil lebet ka pasar Jepang.

2011

Tangki luar negeri parantos dilebetkeun kana pasar sareng suksés ngalebetkeun bidang eksploitasi minyak lepas pantai. Kualitas tank luar negeri parantos gancang dipikaterang ku konsumén, sareng volume penjualan urutan kahiji di dunya.

2012

NTtank hasil kéngingkeun sertifikasi cap ASME U; Tangki SWAP ngaluluskeun tés dampak karéta Jérman, anu nunjukkeun NTtank parantos lebet kana lapangan produksi wadah tank volume ageung.

2014

Pikeun nyumponan sarat transportasi anu béda-béda konsumén, tank SBC parantos hasil dimekarkeun. Dina taun anu sami, NTtank kéngingkeun cap ASME U2 sareng sertifikasi cap Sunda.

2016

Tangki bénsin U2 anu énggal dikerjakeun suksés lulus uji dampak karéta api di Qiqihar. Tangki fluorida hidrogén hidrogén, tank amonia purity luhur sareng tank khusus sanésna tetep dina tingkat pos di lapangan.

2017

NTtank kéngingkeun lisénsi desain alat-alat khusus C3, anu nandaan kamampuan sareng kualifikasi perusahaan kami mendesain wadah tangki gas cair sareng pembuluh tekanan sacara mandiri. .

2018

Lokakarya kontainer tank standar canggih anu anyar dianggo, NTtank ngagaduhan kapasitas taunan 8,000 bak standar ogé 2,000 tank khusus.

Control Quality

Kami Keukeuh Kualitas pikeun Anu Paling Penting!

jaminan kualitas

Unggal detil alit pantes diperhatoskeun ku urang, sareng unggal tindakan sakedik mangrupikeun bagian anu teu integral tina padamelan perusahaan.

jaminan kualitas

Unggal detil alit pantes diperhatoskeun ku urang, sareng unggal tindakan sakedik mangrupikeun bagian anu teu integral tina padamelan perusahaan.

jaminan kualitas

Unggal detil alit pantes diperhatoskeun ku urang, sareng unggal tindakan sakedik mangrupikeun bagian anu teu integral tina padamelan perusahaan.

Sebaran Palanggan


Produk diékspor
50+

Nagara sareng daérah


Nagara panas

Palanggan utama

Sértipikat patali