Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Produkte
Shtëpi> Produkte

Produkte

Karakteristikat tona të produktit

Cilat janë karakteristikat e produkteve tona

NTTank dallohet nga prodhuesit e tjerë jo vetëm për shkak të materialeve që përdorim dhe sistemit të shpërndarjes që ofrojmë, por edhe për vëmendjen ndaj detajeve që theksojmë. Me fokus në kontrollin e saktë të detajeve, ne kemi fituar një reputacion të fortë në industrinë e tankeve.

 • Saldim me hundë

  Saldim me hundë

 • Kuvendi i kupolës

  Kuvendi i kupolës

Çfarë hapash të kontrollit të cilësisë kemi

Kontrolli i cilësisë është kritik në prodhimin e tankeve, dhe në NTTank, ne kemi një nga procedurat më të rrepta të kontrollit në industri. Punëtorët tanë me përvojë janë përmirësuar vazhdimisht gjatë dekadës së fundit, duke siguruar që tanket tona të përmbushin standardet më të larta të cilësisë.

 • Pajisje

  Pajisjet tona të klasit të parë sigurojnë cilësinë dhe sigurinë e çdo rezervuari.

 • Punëtorë me përvojë

  Punëtorët tanë me përvojë i kushtojnë vëmendje të përpiktë çdo detaji gjatë prodhimit.

 • Rregulloret që ne ndjekim

  ENe i përmbahemi rreptësisht rregulloreve dhe standardeve të industrisë, duke siguruar tanke me cilësi më të lartë për klientët tanë.

Çfarë vërtetimesh kemi

Partneri ynë i biznesit

Me cilët klientë kemi bashkëpunuar

Partnerët tanë gjithashtu i besojnë NTTank për të ofruar tanke me cilësi të lartë. Me një zinxhir të pavarur furnizimi, ne jemi në gjendje të prodhojmë tanke në nivelin më të lartë të cilësisë, duke fituar besimin jo vetëm të klientëve tanë, por edhe të partnerëve tanë.

 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1

Çfarë shërbimesh mund të ofrojmë

Merrni informacionin më të fundit mbi produktet/zgjidhjet tona që plotësojnë nevojat tuaja

Produkte të tjera