Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

Ceremonia e hapjes së "projektit të zgjerimit të kontejnerëve të tankeve" u mbajt me sukses

Koha: 2017-02-20 Goditjet: 595

Në mëngjesin e 12 shkurtit, ceremonia e fillimit të "projektit të zgjerimit të kontejnerëve të tankeve" u mbajt me madhështi. Ky projekt zgjerimi është nën projektin e madh të ndërtimit të Nantong, do të ndërtohej nga Nantong SiJiang Company, zona e ndërtimit arrin 38,000 metra katrorë, me një investim të vlerësuar prej 150 milion juan. Pas përfundimit të projektit, pritet të shtohen 3,300 kontejnerë tankesh në vit.

Ceremonia e fillimit të suksesshëm shënon një hap të rëndësishëm përpara në ndërtimin e projektit. Ne besojmë fuqimisht se me mbështetjen dhe ndihmën e drejtuesve të qeverisë në të gjitha nivelet dhe përpjekjet e përbashkëta të të gjithë punonjësve të kompanisë sonë, ne do të përfundojmë me sukses ndërtimin e projektit. Një i ri, në përputhje me standardet ndërkombëtare të menaxhimit të fabrikës moderne, do të ngrihet në këtë tokë plot gjallëri! 

Email goToTop