Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

Projekti i Grupit "Kontejneri inteligjent i tankeve frigoriferike" fitoi Çmimin e Progresit Shkencor dhe Teknologjik të Institutit Kinez të Ftohjes.

Koha: 2022-03-12 Goditjet: 85

Më 9 mars 2022, ceremonia e ndarjes së çmimit të 10-të (2021) të Shoqatës Kineze të Shkencës dhe Teknologjisë së Ftohjes u mbajt gjatë takimit vjetor të Shoqatës Kineze të Ftohjes. Akademiku Jiang Yi, drejtor i Shoqërisë Kineze të Ftohjes, njoftoi "Vendimin për vlerësimin dhe shpërblimin e projekteve fituese dhe personelit përkatës të çmimit të Shkencës dhe Teknologjisë të Shoqërisë Kineze të Ftohjes për vitin 2021" dhe "Inteligjent" të Grupit Projekti Refrigerated Tank Container” fitoi çmimin e dytë. 

"Kontenierë inteligjente frigoriferike" është përshtatur për transportin e materialeve të dërguara në procesin e ndryshimeve të mëdha të temperaturës së ambientit, është një kërkesë e lartë për ndryshime të temperaturës në njësinë e transportit të lëvizshëm, mjeti i aplikueshëm për lëngun, i cili mund të bëjë që temperatura e materialet në rezervuar për të ruajtur gamën e lejuar, për të siguruar që temperatura e materialeve të transportuara për të ruajtur kontrollin e temperaturës në intervalin ± 1 ℃, përdoret gjerësisht për Përdoret gjerësisht për transportin e produkteve ushqimore në det dhe mallrat e lëngëta kimike dhe transporti logjistik me zinxhir të ftohtë të brendshëm, dhe dimensionet e tij të jashtme plotësojnë kërkesat e kontejnerit standard ISO 20 këmbë. Ky projekt është produkti standard me cilësi të lartë i Grupit, i cili ka avantazhe të forta teknike në fushën aktuale të kontejnerëve të rezervuarëve frigoriferikë.

Email goToTop