Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

Përfaqësuesit e organizuar nga Forumi Logjistikë Enmore Tank vizituan NTtank

Koha: 2017-09-08 Goditjet: 949

Më 8 shtator 2017, më shumë se 30 përfaqësues nga pronarët e cisternave, kompanitë operuese, kompanitë e leasing-ut dhe kompanitë e aksesorëve të tankeve që morën pjesë në "Forumin e Tregut të Logjistikës së Kontejnerëve në Kinë 2017 (të shtatë)" vizituan NTtank, të gjithë anëtarët e Departamentit të Marketingut TG dhe Në pritje mori pjesë shefi i departamentit teknik të NTtank.

Takimi u drejtua nga Kevin Yang, i cili është kreu i Departamentit të Marketingut TG. Me anë të takimit të shkëmbimit dhe vizitës në terren, më shumë se 30 përfaqësues bënë një komunikim të thellë dhe diskutim të produkteve të tankeve. I gjithë takimi mori një reputacion të mirë nga përfaqësuesit. 

Pas 10 vitesh inovacioni dhe zhvillimi, Nantong Tank Container është bërë një furnizues i njohur i kontejnerëve të tankeve si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Suksesi i këtij aktiviteti ka rritur popullaritetin e kompanisë në industrinë e tankeve dhe ka nxitur më tej njohjen e NTtank në grupin e klientëve vendas, i cili ka luajtur një rol të rëndësishëm në përhapjen dhe zhvillimin e tregut vendas. Në të ardhmen, Nantong Tank Container do të përshpejtojë kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të reja, do të përmirësojë vazhdimisht cilësinë dhe shërbimin e produktit dhe do t'u sigurojë klientëve produkte më të sigurta dhe më të zbatueshme.

Email goToTop