Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

NTtank ndoqi me sukses shfaqjen Transport Logistic në Mynih

Koha: 2017-05-09 Goditjet: 656

Më 9 deri më 12 maj, 2017, Z. Huang Jie, kryetar i NTtank, së bashku me zëvendës menaxherin e përgjithshëm, shefin e Departamentit të Marketingut dhe menaxhmentin e tij të lartë, shkuan në Mynih, Gjermani për të marrë pjesë në shfaqjen bienale të Transportit Logjistik (shfaqja ekspozitë ndërkombëtare e logjistikës).

Ditën e parë pasdite, ekipi i NTtank mbajti një festë madhështore për 10 vjetorin e NTtank, kryetari z. Huang Jie bëri fjalimin hapës në pritje, falënderime të përzemërta për industrinë në 10 vitet e mbështetjes dhe shoqëroi gjatë gjithë rrugës, ngjarjen tërhoqi vëmendjen e shumë ekspozuesve dhe palëve përkatëse në industri.

Pas 10 vitesh zhvillimi, NTtank është bërë një furnizues i mirënjohur vendas dhe ndërkombëtar i kontejnerëve të tankeve, ngjarja është për të përmirësuar shikimin e kompanisë në industrinë e tankeve, për të promovuar më tej procesin e ndërkombëtarizimit të markës, për të konsoliduar pozicionin e markës në tregu ndërkombëtar.

Në të ardhmen, NTtank do të përshpejtojë kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të reja, vazhdimisht të përmirësojë cilësinë e produktit, për t'u ofruar klientëve produkte më të sigurta dhe më të përshtatshme.

Email goToTop