Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

Ceremonia e Përurimit të Punëtorisë së Standardeve të Reja të NTTank është mbajtur me sukses.

Koha: 2018-05-19 Goditjet: 1068

Në 19th Maj 2018, NTTank ka mbajtur ceremoninë e re të inaugurimit të punëtorisë standarde. Të gjithë drejtuesit e kompanisë dhe më shumë se 160 klientë dhe partnerë nga e gjithë bota kanë marrë pjesë në ceremoni, duke dëshmuar një moment tjetër të lavdishëm në procesin e zhvillimit të NTTank.    

Në takimin e mirëseardhjes së ceremonisë së inaugurimit, Z. Jie Huang, Kryetari i NTtank, bëri një fjalim për të shprehur falënderimet e tij të përzemërta për të ftuarit për ardhjen e tyre, dhe pashë temën e videos së festës së mirëseardhjes "Zgjuarsia" me të ftuarit, më pas , ekipi i marketingut u tregoi mysafirëve punëtorinë e re standarde. Në darkë, homazhi i veçantë nga ekipi i marketingut dhe programi muzikor instrumental i karakteristikave kineze sollën atmosferën në një kulm.

NTTank do të shfrytëzojë këtë mundësi të mirë për të futur punëtorinë e re standarde Prodhimi; mbështeten në përvojën e pasur të dizajnit dhe prodhimit, dhe i shkëlqyer teknik personeli i kërkimit dhe zhvillimit dhe ekipi i menaxhimit, me pajisjet kryesore të veglave dhe modern teknologjia e prodhimit, vazhdojnë të prodhojnë produkte me cilësi të lartë me zgjuarsi dhe krijojnë një lartësi të re të zhvillimit të kontejnerëve të tankeve. 


Email goToTop