Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

NTtank i ftuar në Container Intermodal Asia 2019

Koha: 2019-05-24 Goditjet: 68

Më 22 maj, 2019 Container Intermodal Asia (2019-Intermodal Asia) filloi në Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center, dhe NTtank u ftua të merrte pjesë në këtë ngjarje. 

Në ekspozitë, ekipi i marketingut i NTtank priti ngrohtësisht klientët nga industria vendase dhe e huaj e kontejnerëve dhe fusha të tjera të lidhura me to për të diskutuar prirjen e ardhshme të zhvillimit të tregut dhe drejtimin e bashkëpunimit. Në të ardhmen, NTtank do t'u sjellë klientëve produkte me cilësi më të mirë, teknologji dhe shërbime më të avancuara më afër nevojave të klientit.

Email goToTop