Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme

"Projekti i Zgjerimit të NTtank" të Square Technology Group kaloi me sukses inspektimin e përfundimit dhe pranimit

Koha: 2018-08-14 Goditjet: 64

Më 13 gusht, grupi ynë organizoi institutin e projektimit, njësinë e kërkimit, njësinë e mbikëqyrjes, njësinë e ndërtimit, byronë e ndërtimit të banesave, stacionin e mbikëqyrjes së cilësisë dhe njësi të tjera për të kryer përfundimin dhe pranimin e "Projektit të Zgjerimit të NTtank". 

Procesi i pranimit, grupi i pranimit dëgjoi me kujdes njësinë e ndërtimit të përfundimit të raportit të pranimit, "NTtankprojekti i zgjerimit" organi i projektit kreu një rishikim të detajuar në terren dhe pa me kujdes informacionin e projektit. Pas një shqyrtimi gjithëpërfshirës, ​​pranimi i palëve kryesore ranë dakord që "NTtankprojekti i zgjerimit” normat e ndërtimit dhe ligjore, cilësia e subjekteve inxhinierike në përputhje me kërkesat e projektimit dhe specifikimeve, të gjitha llojet e informacionit të testimit dhe inspektimit është i plotë, dhe në fund kaloi përfundimin e pranimit, duke shënuar përfundimin zyrtar të projektit të ndërtimit. 

Shënim:NTtankProjekti i Zgjerimit është një prioritet për Nantong City për të mbështetur zhvillimin e industrisë së pajisjeve inteligjente në zhvillim "3+3", e cila filloi zyrtarisht më 12 shkurt 2017, me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 38,515 metra katrorë.

Email goToTop