Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Lajme
Shtëpi> Lajme
NTtank kaloi me sukses certifikimin e testit të verifikimit të procesit të forcimit të tendosjes
09 tetor 2023

NTtank kaloi me sukses certifikimin e testit të verifikimit të procesit të forcimit të tendosjes

In recent years, with the increasing popularity of cryogenic technology applications, the demand for austenitic stainless steel cryogenic vessel is growing. In order to improve the yield strength of austenitic stainless steel, strain strengthening technol...

NTtank kaloi me sukses auditimin e përbashkët të rinovimit të certifikatës ASME
27 shtator 2023

NTtank kaloi me sukses auditimin e përbashkët të rinovimit të certifikatës ASME

From September 25 to 26, the American Society of Mechanical Engineers (ASME) and the Authorized Inspection Organization (AIA) conducted a two-day on-site review of the U/U2/R steel seal certificate held by the Group's subsidiary Nantong Tank Container...

Projekti i Grupit "Kontejneri inteligjent i tankeve frigoriferike" fitoi Çmimin e Progresit Shkencor dhe Teknologjik të Institutit Kinez të Ftohjes.
12 mars 2022

Projekti i Grupit "Kontejneri inteligjent i tankeve frigoriferike" fitoi Çmimin e Progresit Shkencor dhe Teknologjik të Institutit Kinez të Ftohjes.

Më 9 mars 2022, ceremonia e ndarjes së çmimit të 10-të (2021) të Shoqatës Kineze të Shkencës dhe Teknologjisë së Ftohjes u mbajt gjatë takimit vjetor të Shoqatës Kineze të Ftohjes. Akademiku Jiang Yi, drejtor i Shoqatës Kineze të Refri...

NTtank i ftuar në Container Intermodal Asia 2019
24 May 2019

NTtank i ftuar në Container Intermodal Asia 2019

Më 22 maj, 2019 Container Intermodal Asia (2019-Intermodal Asia) filloi në Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center, dhe NTtank u ftua të merrte pjesë në këtë ngjarje. 
Në ekspozitë, ekipi i marketingut i NTtank re...

"Projekti i Zgjerimit të NTtank" të Square Technology Group kaloi me sukses inspektimin e përfundimit dhe pranimit
14 gusht 2018

"Projekti i Zgjerimit të NTtank" të Square Technology Group kaloi me sukses inspektimin e përfundimit dhe pranimit

Më 13 gusht, grupi ynë organizoi institutin e projektimit, njësinë e kërkimit, njësinë e mbikëqyrjes, njësinë e ndërtimit, byronë e ndërtimit të banesave, stacionin e mbikëqyrjes së cilësisë dhe njësi të tjera për të kryer përfundimin dhe pranimin e "NTtank Expans...

Ceremonia e hapjes së "projektit të zgjerimit të kontejnerëve të tankeve" u mbajt me sukses
20 shkurt 2017

Ceremonia e hapjes së "projektit të zgjerimit të kontejnerëve të tankeve" u mbajt me sukses

Në mëngjesin e 12 shkurtit, ceremonia e fillimit të “projektit të zgjerimit të kontejnerëve të tankeve” u mbajt madhështore. Projekti i zgjerimit i përket projektit të madh të ndërtimit të qytetit nantong dhe është kontraktuar nga grupi i ndërtimit nantong nr.4...

NTtank ndoqi me sukses shfaqjen Transport Logistic në Mynih
09 May 2017

NTtank ndoqi me sukses shfaqjen Transport Logistic në Mynih

Themeluar në maj 2007, NANTONG TANK CONTAINER CO, LTD (NTtank) është një prodhues profesional i kontejnerëve të tankeve ISO i vendosur në Nantong, Jiangsu, Kinë, afër Shangait. NTtank është një degë në pronësi të plotë të Nantong Square Ftohtë Zinxhiri Pajisjet C ...

Përfaqësuesit e organizuar nga Forumi Logjistikë Enmore Tank vizituan NTtank
08 shtator 2017

Përfaqësuesit e organizuar nga Forumi Logjistikë Enmore Tank vizituan NTtank

Themeluar në maj 2007, NANTONG TANK CONTAINER CO, LTD (NTtank) është një prodhues profesional i kontejnerëve të tankeve ISO i vendosur në Nantong, Jiangsu, Kinë, afër Shangait. NTtank është një degë në pronësi të plotë të Nantong Square Ftohtë Zinxhiri Pajisjet C ...

Ceremonia e Përurimit të Punëtorisë së Standardeve të Reja të NTTank është mbajtur me sukses.
19 May 2018

Ceremonia e Përurimit të Punëtorisë së Standardeve të Reja të NTTank është mbajtur me sukses.

Themeluar në maj 2007, NANTONG TANK CONTAINER CO, LTD (NTtank) është një prodhues profesional i kontejnerëve të tankeve ISO i vendosur në Nantong, Jiangsu, Kinë, afër Shangait. NTtank është një degë në pronësi të plotë të Nantong Square Ftohtë Zinxhiri Pajisjet C ...

Email goToTop