Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Rezervuar special i personalizuar
Shtëpi> Produkte > Rezervuar special i personalizuar
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2

Tank shkëmbimi


Lloji i rezervuarit:Lloji UN T11, T12, IMO4 portativ;
I izoluar, me ngrohje me avull, pa shina anësore të sipërme.
Kapaciteti:30,000 -38,000 Litra +/- 1.5%
MGW:39,000 kg
Presioni i projektimit:4 Bar
Presioni i provës:6 Bar
Presioni i jashtëm:0.41 bar
Koha e Projektimit:-40 °C në + 130°C
Materiali i anijes:SANS 50028-7 WNr 1.4402 / 1.4404 (C <0.03%), ekuivalente me 316L
Shell: Mbarimi i ftohtë i përfunduar 2B
Fundet e lyera: Të mbështjellë të nxehtë ose të mbështjellë në të ftohtë dhe të lëmuara brenda deri në 1.2 mikron CLA
Lejimi i korrozionit:0.2 mm
Materiali i kornizës kryesore:GB/T 1591 - Q355D ose SPA-H (ose ekuivalente)
Xhepa ngritës anash:Nuk është i pajisur.
Hedhje në kënd:Sipas ISO 1161
Sipër: rezervuari i pajisur me katër derdhje standarde ISO, gjerësia mbi derdhje: 2438 mm. Pllaka penguese të salduara në hapjet anësore për të parandaluar përdorimin.
Pjesa e poshtme: 4 derdhje nga fundi, gjerësia mbi derdhje: 2550 mm.
Trajtimi i mbrojtjes nga dëmtimi:Montimi i gypave për grumbullimin e humbur, pllakat mbrojtëse të vendosura në faqet e sipërme dhe të poshtme të pjesëve të kornizës ngjitur me kallëpët e qosheve, pllaka veshjesh prej çeliku inoks të montuara në faqet anësore të shtyllave të qosheve në pikat e mesit.
Mbrojtja e fundit të rezervuaritDy shufra parakolpësh të lëvizshëm prej çeliku inoks do të vendosen në pjesën e përparme dhe të pasme të rezervuarit. Track ngjitur kundër hajdutit.
Kodi i Projektimit të Anijes:ASME VIII Div.1/EN14025 aty ku është e aplikueshme
radiografi:Guaskë:Komercial
përfundon:Plot
Agjencia e Inspektimit:LR
StackingÇdo enë e aprovuar për 3 pirgje të larta
Miratimet e Dizajnit:IMDG T11, ADR/RID-L4BN, CSC, TIR, TC


hetim

Email goToTop