Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Rezervuar special i personalizuar
Shtëpi> Produkte > Rezervuar special i personalizuar
  • 1
  • 2
  • 1566354371623304
  • 1560927714567192
  • 1
  • 2
  • 1566354371623304
  • 1560927714567192

Referoju Tank


Lloji i rezervuarit:Rezervuari jakë me kornizë të plotë 20 'ISO, Rezervuari Portabël T11 i KB
I izoluar dhe i pajisur me njësi ftohjeje dhe sistem ftohje glikoli të pompuar
Përmasat e kornizës:20 'x 8' x 8'6 "
Kapaciteti:24,000 Litra +/- 2%
Kodi i Projektimit të Anijes:ASME VIII Div 1
Miratimet e Dizajnit:IMDG T11, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


hetim

Email goToTop