Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Rezervuar special i personalizuar
Shtëpi> Produkte > Rezervuar special i personalizuar
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 3
 • 4
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 3
 • 4

Rezervuar gazi T50


Lloji i rezervuarit:Rezervuari jakë me kornizë të plotë 20 'ISO, Rezervuari Portabël T50 i KB
Me mbrojtje nga dielli, shinat anësore të sipërme janë të pajisura
Përmasat e kornizës:20 'x 8' x 8'6 "
Kodi i Projektimit të Anijes:ASME VⅢDiv, 1
radiografi:RT (rrezet X)   : 100% të gjitha saldimet me prapanicë gjatësore dhe rrethore
Agjencia e Inspektimit:Regjistrohu i Lloyd's
Miratimet e Dizajnit:IMDG T50, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO


hetim

Email goToTop