Emailinfo@nttank.com
×

Na Kontaktoni

Shtëpi> Produkte > Rezervuar special i personalizuar
Inovative

Tanke speciale të personalizuara për çdo industri

Në NTtank, ne ofrojmë një gamë të gjerë tankesh speciale të personalizuara të dizajnuara për të përmbushur nevojat unike të industrive të ndryshme. Tanket tona janë ndërtuar me saktësi dhe cilësi, duke siguruar transportin e sigurt dhe efikas të materialeve të ndryshme.

E themeluar në maj 2007, Nantong TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) është një prodhues profesionist i kontejnerëve të tankeve ISO i vendosur në Nantong, Jiangsu, Kinë, afër Shanghait. NTtank është dega e parë tërësisht në pronësi të Square Technology Group. NTtank ka pesë filiale të tjera në pronësi të plotë dhe një institut kërkimor.

Tanke speciale të personalizuara për çdo industri

Zgjidhje të besueshme

Ne ofrojmë zgjidhje të besueshme që janë të përshtatura për kërkesat specifike të çdo industrie.

Quality Superior

Rezervuarët tanë specialë të personalizuar janë ndërtuar për t'i bërë ballë kushteve më të vështira dhe për të ofruar performancë të jashtëzakonshme.

Customized

Tanke speciale

NTTANK ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh tankesh të personalizuara për industri të ndryshme, duke përfshirë transportin logjistik, industrinë e energjisë dhe kimike, eksplorimin detar, ushqimin e lëngshëm dhe materialet elektronike.

Zgjidhni industrinë tuaj për ta personalizuar

NTTANK ofron një gamë të gjerë tankesh për industri të ndryshme, duke përfshirë transportin ogistik, energjinë dhe industrinë kimike, eksplorimin detar, ushqimin e lëngshëm dhe materialet elektronike.

Procesi i personalizimit të rezervuarit

Zbuloni se si NTTANK mund të krijojë një rezervuar special të personalizuar për industrinë tuaj.

 • Tank i personalizuar
 • Industria specifike
 • Zgjidhje e përshtatur
01
01

Kërkimi i klientit

02
02

Komunikoni nevojat e klientit

03
03

Citat

04
04

Inspektimi mostër

05
05

Konfirmimi i klientit

06
06

Prodhim ne mase

Zbuloni shkathtësinë e tankeve tona speciale të personalizuara

Materiale

Materiale

Materiale

Zgjidhni nga një shumëllojshmëri materialesh me cilësi të lartë për të siguruar qëndrueshmëri dhe besueshmëri në rezervuarin tuaj të personalizuar.

Coatings

Coatings

Coatings

Zgjidhni veshje të avancuara për të mbrojtur kundër korrozionit dhe për të zgjatur jetëgjatësinë e rezervuarit tuaj të specializuar.

Pajisje

Pajisje

Pajisje

Zgjidhni pajisje precize të dizajnuara për t'u integruar pa probleme me rezervuarin tuaj të personalizuar, duke optimizuar performancën.

aksesorë

aksesorë

aksesorë

Përmirësoni funksionalitetin me gamën tonë të aksesorëve të specializuar të tankeve, të përshtatura për kërkesat tuaja unike.

Sigurimi dhe Kontrolli i Cilësisë

 • 1

  Kontejnerët tanë ISO Standard Tank janë ndërtuar me teknologji të fundit dhe dizajn inovativ, duke siguruar nivelin më të lartë të sigurisë dhe efikasitetit për biznesin tuaj.

 • 2

  Pajisjet e avancuara të prodhimit, si makina saldimi SAF plazma/TIG, na bëjnë të kemi një nga linjat më të avancuara të prodhimit në industrinë e prodhimit të kontejnerëve të tankeve në botë.

 • 3

  NTtank, me një ekip ekspertësh të nivelit më të lartë në fushën e kontejnerëve të tankeve, gjithmonë i kushton vëmendje ndërtimit të ekipit të talenteve dhe kërkon vazhdimisht bashkëpunimin dhe shkëmbimet me institucionet kërkimore shkencore të nivelit më të lartë. Rinia, specializimi dhe njohuritë janë karakteristikat e menaxhimit të talenteve. . Akumulimi i përvojës praktike të menaxhimit teknik gjatë viteve të fundit i mundëson ndërmarrjes të kombinojë nga afër teknologjinë dhe tregun.

3
2
1

Tanke speciale të personalizuara

Udhëheqësi në prodhimin e kontejnerëve të tankeve

Me një histori të dëshmuar suksesi, NTTANK është prodhuesi më i mirë për ISO Standard dhe Tanks Special të Personalizuar. Angazhimi ynë për cilësinë dhe inovacionin na veçon në treg. Baza jonë e gjerë e klientëve dhe shpërndarja e biznesit vendos një bazë solide për zhvillimin dhe rritjen e qëndrueshme të Square Technology Group.

 • 12000 Njësi/Vit

  NTtank furnizon si tanke portative standarde ISO UN ashtu edhe tanke speciale të personalizuara, me kapacitet vjetor prej 10,000 tanke standarde ISO dhe 2,000 tanke speciale të shumëllojshme, si tanke SWAP, Reefer Tanks, Rezervuarë me ngrohje elektrike, Rezervuarë të ndryshëm të veshjes (gome, PE, Teflon, Chemline, Saekaphen, etj.), Rezervuarët e acidit AHF. Rezervuarët e peroksidit të hidrogjenit, rezervuarët e natriumit metalik, rezervuarët e amoniakut me pastërti të lartë, rezervuarët T20/T22, rezervuarët e gazit T50 (vula ASME U dhe U2), rezervuarët në det të hapur për transportin e produkteve të lëngëta.

 • Eksportet në 55 vende

  Me një bazë të gjerë klientësh dhe shpërndarje biznesi në më shumë se 55 vende dhe rajone, aktualisht kemi mbi 500 klientë të përfshirë në fusha të ndryshme si qiraja financiare, logjistika dhe transporti, energjia dhe industria kimike, eksplorimi detar, materialet elektronike, etj. Baza jonë e gjerë e klientëve dhe biznesit shpërndarja vendos një bazë solide për zhvillimin dhe rritjen e qëndrueshme të Square Technology Group.

bit

Pajisjet e Prodhimit të Avancuar

Me pajisje prodhimi të avancuara, si makina saldimi SAF plazma/TIG. Mulliri i rrotullimit Roundo, saldimi automatik Miller MIG dhe saldimi manual TIG, pajisjet e pasivimit të turshive plotësisht automatike 3D, si dhe sistemi plotësisht automatik i testimit me rreze X në kohë reale etj. duke na bërë të kemi një nga linjat më të avancuara të prodhimit në rezervuarin në botë. industria e prodhimit të kontejnerëve.

1
2
3

Përvoja dhe ekspertiza që mund t'i besoni

Në fushën e prodhimit të kontejnerëve të tankeve, NTtank është zhvilluar nga tanke standarde të vetme në tanke standarde dhe tanke speciale brenda 16 viteve. Falë përpjekjeve të vazhdueshme gjatë viteve të fundit, ne kemi formuar produktet karakteristike me avantazhet e zhvillimit industrial. Në një ekonomi globale konkurruese dhe të ashpër, prodhimi i NTtank ruan një normë të qëndrueshme rritjeje çdo vit.

Testimi i procesit

Testimi i procesit

Korniza: testimi statik dhe testimi i ndikimit hekurudhor
Anija: Testimi me rreze x NDT Test hidraulik, test i hermetik

Lehtësitë e prodhimit

Lehtësitë e prodhimit

Të gjitha makineritë e importuara duke përfshirë makinat automatike të saldimit me plazmë, testimin e radiografisë me makinë rul në kohë reale, sistemin e grumbullimit dhe pasivimit të acidit 3D, linjën e plotë të shpërthimit, etj.

Miratimi i vizatimit

Miratimi i vizatimit

Sipas shoqërive të klasifikimit si LR, BV, ccs etj.

Miratimi i vizatimit

Miratimi i vizatimit

Çdo detaj i vogël meriton vëmendjen tonë të ngushtë dhe çdo veprim i vogël është një pjesë integrale e fuqisë punëtore të kompanisë.

Certifikatat

Ne kemi kaluar çertifikatat e sistemit ISO9001, ISO14001 dhe ISO45001. kemi marrë kualifikimin e prodhimit të enës nën presion celular C2, certifikatën ASME. gjithashtu shoqëri klasifikimi si CCS, LR, BV, RMRS, DNV e kështu me radhë. Produktet tona përputhen me rregulloret e menaxhimit të transportit të vendeve të ndryshme në Evropë dhe Amerikë, prandaj mund të transportohen globalisht.

Me cilët klientë kemi bashkëpunuar

 • Ynë

  Të përkushtuar në ofrimin e zgjidhjes së plotë për pajisjet e zinxhirit të ftohtë dhe logjistikën e kontejnerëve të tankeve, duke kontribuar në shoqëri

 • vizion

  Për të qenë prodhuesi kryesor global i frigoriferëve dhe kontejnerëve të tankeve

 • Vlerat

  Klienti në radhë të parë, orientimi te punonjësi, cilësia mbi të gjitha, fokusi në inovacion, ndershmëria e udhëhequr dhe të qenit pragmatik

John Doe

Tank ISO Standard i NTTANK ka qenë një ndryshim i lojës për biznesin tonë. Ata i kanë tejkaluar pritshmëritë tona.

John Doe

John Doe

Tank ISO Standard i NTTANK ka qenë një ndryshim i lojës për biznesin tonë. Ata i kanë tejkaluar pritshmëritë tona.

John Doe

Tank ISO Standard i NTTANK ka qenë një ndryshim i lojës për biznesin tonë. Ata i kanë tejkaluar pritshmëritë tona.

John Doe

John Doe

Tank ISO Standard i NTTANK ka qenë një ndryshim i lojës për biznesin tonë. Ata i kanë tejkaluar pritshmëritë tona.

Maj

Tank ISO Standard i NTTANK ka qenë një ndryshim i lojës për biznesin tonë. Ata i kanë tejkaluar pritshmëritë tona.

Maj

Maj

Tank ISO Standard i NTTANK ka qenë një ndryshim i lojës për biznesin tonë. Ata i kanë tejkaluar pritshmëritë tona.

Bisedoni me ekspertin tonë

Email goToTop