Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh

Profili i kompanisë


Themeluar në maj 2007, NANTONG TANK CONTAINER CO, LTD (NTtank) është një prodhues profesional i kontejnerëve të tankeve ISO i vendosur në Nantong, Jiangsu, Kinë, afër Shangait.

NTtank është një degë në pronësi të plotë të Nantong Square Cold Chain Equipment Co, Ltd (tani Square Technology Group, Stock Code: 603339), e cila është një nga prodhuesit më të mëdhenj të pajisjeve të ngrirjes në botë. NTtank furnizon të dy tanket standarde ISO UN Portable, me kapacitete variojnë nga 6,300 litra deri në 38,000 litra, dhe gjithashtu diapazone të gjera të rezervuarëve të veçantë si SWAP Tanks, Reefer Tanks, Tanke elektrike të Ngrohura, Rezervuarë të ndryshëm të rreshtimit, Rezervuarë acid AHF, Rezervuarë amoniaku me pastërti të lartë, Rezervuarë T20 / T22, rezervuarë gazi T50 , Tanke me formë katrore 29.5KL / 30KL, tanke në det të hapur dhe IBC të tjera të vogla nën presion / pa presion për produkte të lëngëta dhe depozitimin dhe transportimin e gazit. Me njohuri të integruara dhe një angazhim të ashpër ndaj cilësisë dhe pajisjeve më të përparuara të prodhimit, si saldimi i plazmës / TIG në Francë makinë , Suedi Roller , Amerikë SAF / MIG saldim automatik dhe saldim manual TIG, pajisje automatike 3D për pasivizimin e pickling, dhe sistem me provë në kohë reale me rreze X etj., NTtank përpiqet të jetë një nga prodhuesit kryesorë të tankeve në botë. Besimi i NTtank është që t'u ofrojë klientëve të saj tanke dhe shërbime të cilësisë dhe besueshmërisë më të lartë në përputhje me praktikat e shëndosha tregtare dhe konsideratën ekonomike. Ne jemi të shtyrë të përmbushim pritjet tuaja.

Të udhëhequr nga kërkesat e tregut, përqendrimi te klientët, vlerësimi i talenteve si pasuri, duke i dhënë përparësi të lartë cilësisë së lartë;


Histori


2008

2008 Ena e parë e rezervuarit provë prodhuar me sukses.

2009

Zbatimi i teknologjisë super izoluese të shkumëzimit plotësisht të PU të rezervuarit plotësoi nevojën e tregut ndërkombëtar. Kuadri ultra i ulët i dritës kaloi testin e ndikimit hekurudhor dhe hyri me sukses në tregun japonez.

2011

Depozitat në det të hapur janë hedhur në treg dhe kanë hyrë me sukses në fushën e shfrytëzimit të naftës në det të hapur. Cilësia e rezervuarit në det të hapur është njohur shpejt nga klientët dhe vëllimi i shitjeve renditet i pari në botë.

2012

NTtank fitoi me sukses çertifikimin e pullës ASME U; Tank SWAP kaloi testin e ndikimit hekurudhor gjerman, i cili tregonte se NTtank kishte qenë në fushën e prodhimit të kontejnerëve të rezervuarit me vëllim të madh.

2014

Për të përmbushur kërkesat e larmishme të transportit të klientëve, rezervuari SBC ishte zhvilluar me sukses. Në të njëjtin vit, NTtank mori çertifikatat e pullave ASME U2 dhe pullave R.

2016

Rezervuari i sapo zhvilluar i gazit U2 kaloi me sukses provën e ndikimit hekurudhor në Qiqihar. Rezervuari i fluorit hidrogjen pa ujë, rezervuari i amoniakut me pastërti të lartë dhe rezervuarë të tjerë të veçantë qëndrojnë në nivelin e kreut në fushë.

2017

NTtank mori licencën e dizajnit të pajisjeve speciale C3, të cilat shënuan aftësinë dhe kualifikimin e kompanisë sonë për të hartuar enën e rezervuarit të gazit të lëngshëm dhe enën e presionit në mënyrë të pavarur. .

2018

Punëtoritë e përparuara të reja standarde të kontejnerëve të tankeve të futura në përdorim, NTtank posedon kapacitetin vjetor të 8,000 tankeve standardë si dhe 2,000 tanke speciale.

Kontrollit të Cilësisë

Ne insistojmë në cilësi për më të rëndësishmet ant

Quality Assurance

Çdo detaj i vogël meriton vëmendjen tonë të afërt, dhe çdo veprim i vogël është një pjesë integrale e fuqisë punëtore të kompanisë.

Quality Assurance

Çdo detaj i vogël meriton vëmendjen tonë të afërt, dhe çdo veprim i vogël është një pjesë integrale e fuqisë punëtore të kompanisë.

Quality Assurance

Çdo detaj i vogël meriton vëmendjen tonë të afërt, dhe çdo veprim i vogël është një pjesë integrale e fuqisë punëtore të kompanisë.

Shpërndarja e Klientit


Produktet e eksportuara
50+

Vendet dhe rajonet


Vende të nxehta

Klientët kryesorë

Certifikatat përkatëse