е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Производи
Дома> Производи

Производи

Карактеристики на нашите производи

Кои се карактеристиките на нашите производи

NTTank се издвојува од другите производители не само поради материјалите што ги користиме и системот за испорака што ги обезбедуваме, туку и поради вниманието на деталите што го нагласуваме. Со фокус на прецизна контрола на деталите, заработивме силна репутација во индустријата за тенкови.

 • Заварување со млазници

  Заварување со млазници

 • Собрание на купола

  Собрание на купола

Кои чекори за контрола на квалитетот ги имаме

Контролата на квалитетот е критична во производството на резервоари, а во NTTank имаме една од најстрогите процедури за проверка во индустријата. Нашите искусни работници постојано се подобруваа во текот на изминатата деценија, осигурувајќи дека нашите тенкови ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет.

 • опрема

  Нашата прва класа опрема го обезбедува квалитетот и безбедноста на секој резервоар.

 • Работници со искуство

  Нашите искусни работници посветуваат прецизно внимание на секој детал при производството.

 • Правила што ги следиме

  EНие строго се придржуваме до индустриските регулативи и стандарди, обезбедувајќи тенкови со највисок квалитет за нашите клиенти.

Какви сертификати имаме

Наш деловен партнер

Со кои клиенти соработувавме

Нашите партнери, исто така, му веруваат на NTTank за испорака на висококвалитетни тенкови. Со независен синџир на снабдување, ние сме во состојба да произведуваме резервоари со највисоко ниво на квалитет, заработувајќи ја довербата не само на нашите клиенти, туку и на нашите партнери.

 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1
 • logo1

Кои услуги можеме да ги обезбедиме

Добијте ги најновите информации за нашите производи/решенија кои ги задоволуваат вашите потреби

Повеќе производи