сите категории

Дома> Вести

Свеченото отворање на „проектот за проширување на контејнери за резервоари“ се одржа успешно

Време: 2017-02-20 Посети: 542

Утрото на 12-ти февруари, грандиозно се одржа церемонијата на започнување на „проектот за проширување на контејнери со тенкови“. Овој проект за проширување е во рамките на големиот градежен проект на Нантонг, тој ќе биде изграден од компанијата Нантонг Сиongианг, површината на зградата достигнува 38,000 квадратни метри, со проценета инвестиција од 150 милиони јуани. По завршувањето на проектот, се очекува да се додадат 3,300 контејнери со цистерни годишно.

Успешната церемонија на започнување означува важен чекор напред во изградбата на проектот. Ние цврсто веруваме дека со поддршка и помош на владини лидери на сите нивоа и заеднички напори на сите вработени во нашата компанија, успешно ќе ја завршиме изградбата на проектот. Ново, во согласност со меѓународните стандарди за управување на модерната фабрика, ќе застане на ова полно земјиште со живост!