е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Вести
Дома> Вести

Претставници организирани од Форумот за логистика Енмор Тенк го посетија НТтанк

Време: 2017-09-08 Посети: 917

На 8 септември 2017 година, повеќе од 30 претставници од сопственици на танкери, оперативни компании, компании за лизинг и компании за дополнителна опрема за тенкови кои учествуваа на „2017 (седми) кинески форум за логистика за контејнерски контејнери“ го посетија NTtank, сите членови на Одделот за маркетинг на TG и На приемот учествуваше раководителот на техничкиот оддел NTtank.

Домаќин на состанокот беше Кевин Јанг, кој е шеф на одделот за маркетинг на TG. Преку размена на состанок и посета на лице место, повеќе од 30 претставници остварија длабока комуникација и дискусија за тенковите производи. Целата средба доби добра репутација од претставниците. 

По 10 години иновации и развој, Nantong Tank Container стана добро познат снабдувач на контејнери за резервоари и дома и во странство. Успехот на оваа активност ја зголеми популарноста на компанијата во индустријата за тенкови и дополнително го промовираше препознавањето на NTtank во домашната група на клиенти, што одигра важна улога во ширењето и развојот на домашниот пазар. Во иднина, Nantong Tank Container ќе го забрза истражувањето и развојот на нови производи, континуирано ќе го подобрува квалитетот и услугата на производите и ќе им обезбеди на клиентите побезбедни и поприменливи производи.

е-маил goToTop