е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Вести
Дома> Вести

NTtank успешно присуствуваше на шоуто Transport Logistic во Минхен

Време: 2017-05-09 Посети: 630

На 9-ти до 12-ти мај 2017 година, г-дин Хуанг ieи, претседател на НТтанк, заедно со заменик-генералниот директор, шефот на Одделот за маркетинг и неговото високо раководство, отидоа во Минхен, Германија да учествуваат во биеналното шоу „Транспорт логистика“ ( меѓународна изложба за логистика).

На првиот ден попладне, тимот на NTtank одржа голема прослава за 10-годишнината на NTtank, претседателот г-дин Хуанг ieи го одржа говорот на приемот, искрено благодарение на индустријата за 10-годишната поддршка и го придружуваше целиот настан го привлече вниманието на многу излагачи и релевантни страни во индустријата.

По 10 години развој, NTtank стана добро познат домашен и меѓународен добавувач на контејнери со тенкови, настанот е да се подобри видливоста на компанијата во индустријата за резервоари, дополнително да се промовира процесот на интернационализација на брендот, да се консолидира позицијата на брендот во меѓународен пазар.

Во иднина, NTtank ќе го забрза истражувањето и развојот на нови производи, постојано ќе го подобрува квалитетот на производот, за да им обезбеди на клиентите побезбедни и посоодветни производи.

е-маил goToTop