е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Вести
Дома> Вести

Церемонијата на инаугурацијата на работилницата NTTank New Standard Tank е успешно одржана.

Време: 2018-05-19 Посети: 1067

На 19th Мај 2018 година, NTTank ја одржа церемонијата на инаугурација на новата стандардна работилница. Сите директори на компанијата и повеќе од 160 клиенти и партнери од целиот свет присуствуваа на церемонијата, сведоци на уште еден славен момент во развојниот процес на NTTank.    

На состанокот за добредојде на церемонијата на инаугурација, г-дин Жи Хуанг, претседател на NTtank, одржа говор за да им изрази срдечна благодарност до гостите за нивното доаѓање, а потоа со гостите ја гледаше темата на видеото за забавата за добредојде „Genuity“. , маркетинг тимот на гостите им ја покажа новата стандардна работилница. На вечерата, специјалната почит од маркетинг тимот и инструменталната музичка програма со кинески карактеристики ја доведоа атмосферата до кулминација.

NTTank ќе ја искористи оваа добра можност да ја стави новата стандардна работилница производство; се потпираат на богатото искуство во дизајнот и производството, и одлична технички персонал за истражување и развој и менаџерски тим, со водечка опрема за алати и модерна технологија на производство, продолжи да произведува висококвалитетни производи со генијалност и да создаде нова висина на развојот на контејнери со резервоари. 


е-маил goToTop