е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Вести
Дома> Вести

NTtank поканет на контејнер интермодална Азија 2019 година

Време: 2019-05-24 Посети: 41

На 22 мај, 2019 година, Container Intermodal Asia (2019-Intermodal Asia) започна во Шангај World Expo Exhibition & Convention Center, а NTtank беше поканет да учествува на овој настан. 

На изложбата, маркетинг тимот на NTtank топло прими клиенти од домашна и странска контејнерска индустрија и други сродни области за да разговараат за идниот тренд на развој на пазарот и насоката на соработка. Во иднина, NTtank ќе им донесе на клиентите производи со подобар квалитет, понапредна технологија и услуги поблиску до потребите на клиентите.

е-маил goToTop