сите категории

Дома> Вести

„Проектот за проширување NTtank“ на Square Technology Group успешно ја помина инспекцијата за завршување и прифаќање

Време: 2018-08-14 Посети: 18

На 13-ти август, нашата групација го организираше проектантскиот институт, единицата за истражување, единицата за надзор, градежната единица, бирото за изградба на станови, станицата за надзор на квалитетот и другите единици за да го спроведе завршувањето и прифаќањето на "Проектот за проширување на NTtank". 

Процесот на прифаќање, групата за прифаќање внимателно ја слушаше градежната единица за завршување на извештајот за прифаќање,NTтенкПроектното тело за проширување" изврши детален теренски преглед и внимателно ги прегледа информациите за проектот. По сеопфатен преглед, прифаќањето на главните страни се согласи дека "NTтенкпроширување на проектот" градежни норми и правни, квалитетот на инженерските субјекти во согласност со дизајнот и спецификациите барања, сите видови на тест и инспекција информации е завршена, и конечно помина на завршување на прифаќање, означување на официјалното завршување на проектот изградба. 

Забелешка:NTтенкПроектот за проширување е приоритет за Нантонг Сити за поддршка на развојот на клучната индустрија за интелигентна опрема „3+3“, официјално започната на 12 февруари 2017 година, со вкупна градежна површина од 38,515 квадратни метри.