е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Вести
Дома> Вести
NTtank успешно ја помина сертификацијата на тестот за верификација на процесот на зајакнување на напрегањето
09 2023 октомври

NTtank успешно ја помина сертификацијата на тестот за верификација на процесот на зајакнување на напрегањето

In recent years, with the increasing popularity of cryogenic technology applications, the demand for austenitic stainless steel cryogenic vessel is growing. In order to improve the yield strength of austenitic stainless steel, strain strengthening technol...

NTtank успешно ја помина заедничката ревизија за обновување на сертификатот ASME
27 2023 септември

NTtank успешно ја помина заедничката ревизија за обновување на сертификатот ASME

From September 25 to 26, the American Society of Mechanical Engineers (ASME) and the Authorized Inspection Organization (AIA) conducted a two-day on-site review of the U/U2/R steel seal certificate held by the Group's subsidiary Nantong Tank Container...

Проектот „Интелигентен контејнер со ладилен резервоар“ на Групацијата ја освои наградата за научен и технолошки напредок на Кинескиот институт за ладење.
12 Март 2022

Проектот „Интелигентен контејнер со ладилен резервоар“ на Групацијата ја освои наградата за научен и технолошки напредок на Кинескиот институт за ладење.

На 9 март 2022 година, церемонијата на доделување на 10-тата (2021) Наградата на кинеското здружение за наука и технологија за ладење се одржа за време на годишниот состанок на Кинеското друштво за ладење. Академик Џианг Ји, директор на Кинеското друштво на Рефри...

NTtank поканет на контејнер интермодална Азија 2019 година
24 2019 мај

NTtank поканет на контејнер интермодална Азија 2019 година

На 22 мај, 2019 година, Container Intermodal Asia (2019-Intermodal Asia) започна во Шангај World Expo Exhibition & Convention Center, а NTtank беше поканет да учествува на овој настан. 
На изложбата маркетинг тимот на NTtank топло ре...

„Проектот за проширување NTtank“ на Square Technology Group успешно ја помина инспекцијата за завршување и прифаќање
14 август 2018

„Проектот за проширување NTtank“ на Square Technology Group успешно ја помина инспекцијата за завршување и прифаќање

На 13-ти август, нашата групација го организираше проектантскиот институт, единицата за истражување, единицата за надзор, градежната единица, бирото за изградба на станови, станицата за надзор на квалитетот и другите единици за да го изврши комплетирањето и прифаќањето на „NTtank Expans...

Свеченото отворање на „проектот за проширување на контејнери за резервоари“ се одржа успешно
20 Февруари 2017

Свеченото отворање на „проектот за проширување на контејнери за резервоари“ се одржа успешно

Утрото на 12 февруари, свечено се одржа церемонијата на започнување на „проектот за проширување на контејнери на резервоарот“. Проектот за проширување припаѓа на големиот градежен проект на градот нантонг и е договорен од градежната групација нантонг бр.4...

NTtank успешно присуствуваше на шоуто Transport Logistic во Минхен
09 2017 мај

NTtank успешно присуствуваше на шоуто Transport Logistic во Минхен

Основано во мај 2007 година, NANTONG TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) е професионален производител на контејнери со ISO резервоари лоциран во Нантонг, ianиангсу, Кина, близу до Шангај. NTtank е подружница во целосна сопственост на Нантонг плоштад Опрема за ладно синџир Ц ...

Претставници организирани од Форумот за логистика Енмор Тенк го посетија НТтанк
08 2017 септември

Претставници организирани од Форумот за логистика Енмор Тенк го посетија НТтанк

Основано во мај 2007 година, NANTONG TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) е професионален производител на контејнери со ISO резервоари лоциран во Нантонг, ianиангсу, Кина, близу до Шангај. NTtank е подружница во целосна сопственост на Нантонг плоштад Опрема за ладно синџир Ц ...

Церемонијата на инаугурацијата на работилницата NTTank New Standard Tank е успешно одржана.
19 2018 мај

Церемонијата на инаугурацијата на работилницата NTTank New Standard Tank е успешно одржана.

Основано во мај 2007 година, NANTONG TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) е професионален производител на контејнери со ISO резервоари лоциран во Нантонг, ianиангсу, Кина, близу до Шангај. NTtank е подружница во целосна сопственост на Нантонг плоштад Опрема за ладно синџир Ц ...

е-маил goToTop