е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

ISO стандарден резервоар
Дома> Производи > ISO стандарден резервоар
  • 3
  • 3

Пренослив резервоар на ОН


Тип на резервоар:20' ISO резервоар за јака со целосна рамка, тип UN Portable Резервоарот Т11, изолиран, загреан на пареа, вградени горните странични шини
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:21000 литри (+ /- 1%)24000 литри (+ /- 1%)25000 литри (+ /- 1%)26000 литри (+0 /- 1%)
MGW:36, 000 кг
Таре (проценка):3,550 kg +/- 3%3,650 kg +/- 3%3,750 kg +/- 3%3,800 kg +/- 3%
Максимална носивост:32,450 кг32,350 кг32,250 кг32,200 кг
дизајн притисок:4 Бар
Тест притисок:6 Бар
Max. Дозволен вакуум:0.41 бар
Температура на дизајнирање:-40 до +130
Материјал на садот:SANS 50028-7 WNr 1.4402/14404 (C<0.03%), што е еквивалентно на 316L
Школка: Ладно валана завршница 2Б
Ends: Топло валани or Ладно валани, полиран внатрешно до 1.2 микрон CLA 
Дебелина на школка:4.4 номинална
Завршува дебелина (AF):4.5 мм номинално4.6 мм номинално
Додаток за корозија:0.2mm
Материјал на рамка:GB/T 1591-Q355D или SPA-H (или еквивалентно)
Рамка до школка:304 нерѓосувачки челик
Аголни одливки:ИСО 1161 - 8 исклучено
Код за дизајн на садови:ASME VIII Див.1 каде што е применливо.
Радиографија:Шел:ASME Спот
Ends:ASME целосен
Агенција за инспекција:LR или BV
Пренесен товар:Погледнете ги списоците со опасни товари за преносен резервоар Т11 на ООН
Редење:Секој контејнер одобрен за 10 високо редење
Одобренија за дизајн:IMDG T11, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop