е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

ISO Standard Tank- Leading the Industry

Discover our range of ISO standard tanks designed to meet the highest industry standards and ensure the safe transportation of various liquids and gases.

Established in May, 2007, Nantong TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) is a professional ISO tank container manufacturer located in Nantong, Jiangsu,China, close to Shanghai.NTtank is the first wholly owned subsidiary of Square Technology Group. NTtank has other five wholly owned subsidiaries and one research institute.

ISO стандарден резервоар

Нашите производи

Choose from our wide range of high-quality ISO standard liquid tanks, Teflon lined tanks, and baffle tanks.

апликации

From fuel transportation to dairy products and chemicals, we provide solutions for diverse liquid and powder handling needs.

Процес на соработка

Откријте како NTTANK може да создаде прилагоден специјален резервоар за вашата индустрија.

 • Индивидуализира
 • Сигурен
 • Индивидуализира
01
01

Барање за клиенти

02
02

Комуницирајте ги потребите на клиентите

03
03

Цитат

04
04

Примерок инспекција

05
05

Потврда на клиентот

06
06

Масовно производство

07
07

Масовно производство

стрели
стрели

Обезбедување и контрола на квалитет

 • 1

  Нашите контејнери за резервоари ISO стандард се изградени со врвна технологија и иновативен дизајн, обезбедувајќи највисоко ниво на безбедност и ефикасност за вашиот бизнис.

 • 2

  Напредната производствена опрема, како што е SAF плазма/TIG машината за заварување, нè прави да имаме една од најнапредните производни линии во светската индустрија за производство на контејнери за резервоари.

 • 3

  NTtank, со стручен тим од највисоко ниво во полето на контејнери со резервоари, секогаш посветува внимание на изградбата на тим за таленти и постојано бара соработка и размена со научноистражувачки институции од повисоко ниво. Младоста, специјализацијата и познавањето се карактеристики на управувањето со таленти . Акумулирањето на искуство во техничко менаџирање во текот на изминатите години му овозможува на претпријатието тесно да ги комбинира технологијата и пазарот.

3
2
1

Водејќи го патот во производството на контејнери за резервоари

Со докажано успешно искуство, NTTANK е главен производител за ISO стандард и прилагодени специјални резервоари. Нашата посветеност на квалитетот и иновативноста нè издвојува на пазарот. Нашата широка база на клиенти и деловна дистрибуција поставуваат цврста основа за одржлив развој и раст на Square Technology Group.

 • 12000 единици/година

  NTtank supplies both standard ISO UN Portable tanks and customized special tanks, with annual capacity of 10,000 standard ISO tanks and 2,000 multi-type special tanks, like SWAP Tanks, Reefer Tanks, Electrical Heated tanks, Different lining tanks (rubber, PE, Teflon, Chemline, Saekaphen, etc.), AHF acid tanks. Hydrogen peroxide tanks, Metallic Sodium tanks, High purity ammonia tanks,T20/T22 tanks, T50 gas tanks (ASME U and U2 stamp), offshore tanks for liquid products transportation.

 • Извоз во 55 земји

  With a broad customer base and business distribution in more than 55countries and regions, we currently have over 500 customers involved invarious fields such as financial leasing, logistics and transportation, energy andchemical industry, marine exploration, electronic materials, etc. Our widecustomer base and business distribution lay a solid foundation for thesustained development and growth of Square Technology Group.

слика

Напредна опрема за производство

Со напредна опрема за производство, како SAF плазма/ТИГ машина за заварување. Роундо валалница, автоматско заварување Милер МИГ и рачна машина за заварување ТИГ, целосно автоматска 3Д опрема за пасивација за мариноване, како и целосно автоматизиран систем за тестирање на рендген во реално време итн. што нè прави да имаме една од најнапредните производни линии во резервоарот во светот индустрија за производство на контејнери.

1
2
3

Искуство и експертиза на кои можете да им верувате

Во областа на производството на контејнери за резервоари, NTtank е развиен од единечни стандардни тенкови до стандардни тенкови и специјални резервоари во рок од 16 години. Благодарение на континуираните напори во изминатите години, ги формиравме карактеристичните производи со предностите на индустрискиот развој. Во конкурентна и тешка глобална економија, производството на NTtank одржува стабилна стапка на раст секоја година.

Процесно тестирање

Процесно тестирање

Рамка: статичко тестирање и тестирање на шински удар
Сад: Х-зраци NDT тестирање Хидрауличен тест, тест за херметичка состојба

Производствени капацитети

Производствени капацитети

Сите увезени машини, вклучително и автоматско плазма заварување, машина за ролери за тестирање на радиографија во реално време, 3D систем за земање киселина и пасивација, целосна линија за минирање итн.

Одобрување за извлекување

Одобрување за извлекување

Според класификационите друштва како LR, BV, ccs итн.

Одобрување за извлекување

Одобрување за извлекување

Секој мал детал го заслужува нашето големо внимание, а секоја мала акција е составен дел од работната сила на компанијата.

Сертификати

Положивме сертификати за системот ISO9001, ISO14001 и ISO45001. ја добивме квалификацијата за производство на мобилни садови под притисок C2, сертификат ASME. исто така, класификациони друштва како што се CCS, LR, BV, RMRS, DNV и така натаму. Нашите производи се во согласност со прописите за управување со транспортот на различни земји во Европа и Америка, затоа може да се транспортираат на глобално ниво.

Со кои клиенти соработувавме

 • Мисија

  Посветен на обезбедување на комплетно решение за опремата за ладен ланец и логистика на контејнери на резервоари, придонесувајќи за општеството

 • Визија

  Да се ​​биде светски водечки производител на контејнери за замрзнувачи и резервоари

 • Вредности

  На прво место на клиентите, ориентација кон вработените, пред сè на квалитетот, фокус на иновации, водена чесност и прагматичен

John Doe

Резервоарот ISO стандард на NTTANK ја менува играта за нашиот бизнис. Тие ги надминаа нашите очекувања.

John Doe

John Doe

Резервоарот ISO стандард на NTTANK ја менува играта за нашиот бизнис. Тие ги надминаа нашите очекувања.

John Doe

Резервоарот ISO стандард на NTTANK ја менува играта за нашиот бизнис. Тие ги надминаа нашите очекувања.

John Doe

John Doe

Резервоарот ISO стандард на NTTANK ја менува играта за нашиот бизнис. Тие ги надминаа нашите очекувања.

мај

Резервоарот ISO стандард на NTTANK ја менува играта за нашиот бизнис. Тие ги надминаа нашите очекувања.

мај

мај

Резервоарот ISO стандард на NTTANK ја менува играта за нашиот бизнис. Тие ги надминаа нашите очекувања.

Get Exclusive Access Today!

Be the first to know about our new ISO Standard Tank products and promotions.

Get Exclusive Access Today!
е-маил goToTop