е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2

Тенп резервоар


Тип на резервоар:Тип UN T11, T12, IMO4 пренослив;
Изолиран, загреан на пареа, без вградени горни странични шини.
Капацитет:30,000 -38,000 литри +/- 1.5%
MGW:39,000 кг
Дизајн притисок:4 Бар
Тест притисок:6 Бар
Надворешен притисок:0.41 бар
Температура на дизајнирање:-40 °C до + 130°C
Материјал на садот:SANS 50028-7 WNr 1.4402 / 1.4404 (Ц <0.03%), еквивалентно на 316L
Школка: Ладно валана завршница 2Б
Извадени краеви: топло валани или ладно валани и внатрешно полирани до 1.2 микрони CLA
Додаток за корозија:0.2 mm
Материјал на главната рамка:GB/T 1591 - Q355D или SPA-H (или еквивалент)
Странични џебови за подигнување:Не е опремен.
Аголни одливки:До ISO 1161
Горе: резервоар опремен со четири одлеаноци со ISO стандард, ширина над лиење: 2438 mm. Плочи за опструкција заварени во страничните отвори за да се спречи употребата.
Дното: 4 одлеаноци од дното, ширина над леењето: 2550 mm.
Заштита од оштетување при ракување:Монтирани се никулци за редење, заштитни плочи поставени на горните и долните страни на членовите на рамката во непосредна близина на аголните одлеаноци, плочи за абење од нерѓосувачки челик поставени на страничните страни на аголните столбови во средните точки.
Заштита на крајот на резервоаротДве отстранливи шипки на браникот од не'рѓосувачки челик ќе бидат поставени пред и задниот дел од резервоарот. Лепење заварено против крадец.
Код за дизајн на садови:ASME VIII Div.1/EN14025 каде што е применливо
Радиографија:Шел:Комерцијални
Завршува:Целосна
Агенција за инспекција:LR
РедењеСекој контејнер е одобрен за 3 високо редење
Одобренија за дизајн:IMDG T11, ADR/RID-L4BN, CSC, TIR, TC


Пребарување

е-маил goToTop