е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 06
  • 04
  • 01
  • 02
  • 03
  • 06
  • 04
  • 01
  • 02
  • 03

Резервоар за сулфурна киселина


Тип на резервоар:20' ISO резервоар за јака со целосна рамка, тип UN пренослив резервоар Тип T14;
Димензии на рамката:20' x 8' x 8'6"
Капацитет:14,500 lисто така, 17,500 литри, 18,500 литри
MGW:36,000 кг
дизајн притисок: 4 Бар
Тест притисок:6 Бар
Температура на дизајнирање:-40°C до +130°C
Max WТемпература на работа:+ 30°C
Макс. Дозволен вакуум:0.41 Бар
Материјал на садот:SANS 50028-7 WNr 1.4402/1.4404 (C<0.03%), што е еквивалентно на 316L
Школка: Ладно валана завршница 2Б
Изработени краеви: Топло валани или Ладно валани, полиран внатрешно до 1.2 микрон CLA
Дебелина на школка:4.4 mm номинален
Дебелина на краевите:4.4 mm номинален по формирањето
Додаток за корозија0.2 mm
Материјал на рамка:GB/T 1591-Q355D или SPA-H
Рамка до школка:304 нерѓосувачки челик
Аголни одливки:ИСО 1161 - 8 исклучено
Код за дизајн на садови: ASME VIII Див.1 каде што е применливо
Радиографија:Шел:                                     ASME Спот
Ends:                                     ASME целосен
Агенција за инспекција:Лојд"Регистрирај се
Пренесен товар:Видете ги списоците на опасни товари за UN Portable T14 резервоарот; >95% H2SO4
Редење  Секој контејнер is одобрени за 10 високо редење
Одобренија за дизајн:IMDG T14, ADR/RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, САД ДОТ


Пребарување

е-маил goToTop