е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 1

Резервоар на натриум


Тип на резервоар:20' ISO резервоар за јака со целосна рамка, тип UN Portable Резервоарот Т11, изолирани, со систем за греење со термо масло, вградени горни странични шини
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:33000 литри (+ /- 1.5%)
MGW:36, 000 кг
Таре (проценка):7,100 kg +/- 5%
Максимална носивост:28,800 kg
дизајн притисок:4 Бар
Тест притисок:6 Бар
Max. Дозволен вакуум:0.41 бар
Температура на дизајнирање:-40 до +200
Материјал на садот:SANS 50028-7 WNr 1.4402/14404 (C<0.03%)
Материјал на рамка:GB/T 1591-Q355D или SPA-H (или еквивалентно)
Рамка до школка:304 нерѓосувачки челик
Аголни одливки:ИСО 1161 - 8 исклучено
Код за дизајн на садови:ASME VIII Див.1 каде што е применливо.
Радиографија:Шел:ASME Спот
Ends:ASME целосен
Агенција за инспекција:LR или BV
Пренесен товар:Натриум UN1428
Одобренија за дизајн:IMDG T14, ADR/RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOTПребарување

е-маил goToTop