е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Резервоар за гума за обложување


Тип на резервоар:20 'ISO резервоар со целосна рамка со јака, преносен резервоар Тип UN14 тип TXNUMX со облога од бутилска гума.
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Материјал за обложување:Облога на бутилска гума.
Одобренија за дизајн:IMDG T14, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop