е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 1566354371623304
  • 1560927714567192
  • 1
  • 2
  • 1566354371623304
  • 1560927714567192

Референтен резервоар


Тип на резервоар:Резервоар за јаки со целосна рамка 20 'ISO, преносен резервоар T11 на ООН
Изолиран и опремен со единица за ладење и пумпан систем за ладење на гликол
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:24,000 литри +/- 2%
Код за дизајн на садови:АСМЕ VIII дел 1
Одобренија за дизајн:IMDG T11, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop