е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Резервоар со притисок IBC


Тип на резервоар:Пренослив резервоар од типот T14, T20, T22
Капацитет:500 литри, 1,100 литри, 2,500 литри
Одобренија за дизајн:IMDG, ADR / RID, CFR49, TIR


Пребарување

е-маил goToTop