е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1

Резервоар за обложување на ЈП


Тип на резервоар:20 'ISO резервоар со целосна рамка со јаки, пренослив тип UN T14
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Материјал на садот:16 MnDR
Материјал за обложувањеЈП 16мм
Код за дизајн на садови:АСМЕ VIII дел 1
Одобренија за дизајн:IMDG T14, CFR 49, ADR / RID, CSC, TIR, ISO, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop