е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 3
  • 2
  • 1
  • 3
  • 2
  • 1

Офшор резервоар


Одобренија за резервоари во странство:IMDG, ADR / RID, DNV2.7-1, EN12079-1
ВИДОВИ:Вертикален тип
1,500 литри, 2,500 литри, 4,000 литри, 4,800 литри, 5,000 литри, итн
Хоризонтален тип
2,300 литри, 2,700 литри, 4,800 литри, итн
10ft тип
2,000 американски ГАЛ (7,570 литри)
20ft тип
20,000 литри
Резервоар за наредени киселини
4,000 литри, 17,000 литри, итн


Пребарување

е-маил goToTop