е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Резервоар со повеќе оддели


Тип на резервоар:Резервоар за јаки со целосна рамка 20 'ISO, преносен резервоар T11 на ООН
Резервоар со повеќе оддели
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Код за дизајн на садови:АСМЕ VIII дел 1
Одобренија за дизајн:IMDG, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop