е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 5-水印
  • 1-1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5-水印
  • 1-1
  • 2
  • 3
  • 4

Резервоар за хлороводородна киселина


Тип на резервоар:Резервоар за јака со целосна рамка ISO 20', пренослив резервоар Тип T14 од типот ОН со гумена облога; без изолација, без греење на пареа. Монтирани горни странични шини
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:21,000 литри +/- 2%
MGW:36,000 кг
Таре (проценка): 3,900 кг +/- 3%
Максимална носивост:32,100 кг
Работен притисок:4 Бар
Тест притисок:6 Бар
Температура на дизајнирање:-40 ° C до + 65 ° C
Додаток за корозијаN / A
Материјал за обложување:Хлоробутил гумена облога од 4 мм
Материјал на рамка:GB/T 1591-Q355D или SPA-H
Рамка до школка:GB/T 1591-Q355D
Аголни одливки:ИСО 1161 - 8 исклучено
Код за дизајн на садови:АСМЕ VIII дел 1
Радиографија:Шел:ASME целосен
Завршува:ASME целосен
Агенција за инспекција:Регистарот на Лојд
Пренесен товар:хлороводородна киселина (32-33%)
РедењеСекој контејнер е одобрен за 10 високо редење
Одобренија за дизајн:IMDG T14, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop