е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
 • 4
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 4
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Резервоар за амонијак со висока чистота


Тип на резервоар:Резервоар за јаки со целосна рамка 20 'ISO, преносен резервоар T50 на ООН
Со заштитен фактор, поставени се горните странични шини
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Код за дизајн на садови:ASME VⅢDiv, 1
Радиографија:RT (Х-зраци)   : 100% сите надолжни и периферни заднички завари
Агенција за инспекција:Регистарот на Лојд
Одобренија за дизајн:IMDG T50, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO


Пребарување

е-маил goToTop