е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 01-水印
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 01-水印
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1


Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
MGW:36,000 кг
Капацитет:21,000 литри, 24,000 литри, 25,000 литри, 26,000 литри +/- 2%
Код за дизајн на садови:АСМЕ VIII дел 1
Пренесен товар:Водород пероксид UN2014 и UN2015
Одобренија за дизајн:IMDG, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT
Пребарување

е-маил goToTop