е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Електричен резервоар за греење


Тип на резервоар:20 'ISO резервоар за целосна рамка со јака, преносен резервоар Тип UN T11, изолиран, опремен со електричен систем за греење.
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:24,000 литри +/- 1%
Код за дизајн на садови:ASME VIII Div.1 каде е применливо


Пребарување

е-маил goToTop