е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 1

Резервоар за дизел


Тип на резервоар:Резервоар за јаки со целосна рамка 20 'ISO, преносен резервоар T4 на ООН
Нема изолација, нема греење на пареа, поставени горните странични шини
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:26,000 литри +/- 2%
Агенција за инспекција:LR или BV
Пренесен товар:Погледнете ги списоците со опасни товари за преносен резервоар Т4 на ООН
Одобренија за дизајн:IMDG T4, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT 


Пребарување

е-маил goToTop