е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Резервоар за битумен


Тип на резервоар:20 'ISO резервоар за јака со целосна рамка, преносен резервоар Тип UN T3 за битумен
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Код за дизајн на садови:ASME VIII Div.1 каде е применливо
Агенција за инспекција:LR, BV или CCS
Пренесен товар:битумен
Редење Секој контејнер е одобрен за 10 високо редење
Одобренија за дизајн:IMDG T3, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT 


Пребарување

е-маил goToTop