е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
 • 01-水印
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 01-水印
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3


Тип на резервоар:20 'ISO резервоар со целосна рамка со јаки, пренослив тип UN T20,
Неизолиран, без греење на пареа, опремен со горните странични шини. Вградени 2 прегради
Димензии на рамката:20 'x 8' x 8'6 "
Капацитет:21,0 00 литри +/- 2%
MGW:36,000 кг
Таре (проценка):6,600 кг +/- 5%
Максимална носивост:29,400 кг
Дизајн притисок:10.0 Бар
Тест притисок:15.0 Бар
Макс. Дозволен вакуум:1 Бар
Температура на дизајнирање:-40°C до + 65°C
Код за дизајн на садови:ASME VIII Див. 1
Пренесен товар:Безводна флуороводородна киселина UN1052
Одобренија за дизајн:IMDG T20, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT


Пребарување

е-маил goToTop