е-маилinfo@nttank.com
×

Стапи во контакт

Прилагодено специјално резервоар
Дома> Производи > Прилагодено специјално резервоар
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Резервоар од 10ft


Тип на резервоар:10' ISO резервоар за јака со целосна рамка, тип UN Portable Резервоарот
Димензии на рамката:10 'x 8' x 8'6 "(2991 mm X 2438 mm X 2591 mm)
Капацитет:6,000-10,000 литри +/- 1%
Код за дизајн на садови:ASME VIII Div.1 каде е применливо
Одобренија за дизајн:IMDG, CFR 49, ADR / RID, CSC, TIR, ISO


Пребарување

е-маил goToTop