сите категории

Дома>за нас

Профил на компанијата


Основано во мај 2007 година, NANTONG TANK CONTAINER CO., LTD (NTtank) е професионален производител на контејнери со ISO резервоари лоциран во Нантонг, ianиангсу, Кина, близу до Шангај.

NTtank е подружница во целосна сопственост на Нантонг плоштад опрема за ладно синџир копродукции, Ltd (сега Square Technology Group, Број на акции: 603339), која е една од најголемите производители на опрема за замрзнување во светот. NTtank ги снабдува двата стандардни преносни резервоари ISO UN, со капацитети се движат од 6,300 литри до 38,000 литри, а исто така и широк опсег на специјални резервоари како SWAP резервоари, резервоари за греење, електрични загреани резервоари, различни резервоари за обложување, резервоари за киселина AHF, резервоари за амонијак со висока чистота, резервоари Т20 / Т22, резервоари за гас Т50 , Резервоари во форма на квадрат во форма 29.5KL / 30KL, резервоари во странство и други мали притисок под притисок на IBC за течни производи и складирање и транспорт на гас. Со интегрирано знаење и жестока посветеност на квалитетот и најнапредните капацитети за производство, како што се заварување со плазма / TIG во Франција машина , Шведска ролери , Америка SAF / MIG автоматско заварување и TIG рачно заварување, опрема за автоматско пасивирање 3Д мариноване и систем за тестирање на Х-зраци во реално време, итн., NTtank се обидува да биде еден од врвни производители на резервоари во светот. Верата на NTtank е да им обезбеди на своите клиенти резервоари и услуги со највисок квалитет и сигурност во согласност со здравите комерцијални практики и економските размислувања. Ние сме поттикнати да ги исполниме и надминеме вашите очекувања.

Водени од побарувањата на пазарот, концентрирање на клиенти, сметање на талентите како средства, придавање врвен приоритет на високиот квалитет;


историја


2008

2008 година успешно произведен првиот пробен тенк контејнер.

2009

Примената на комплетно PU технологија за супер изолација на резервоарот ја исполни потребата на меѓународниот пазар. Рамката со ултра слабо осветлување го помина тестот за влијание на железницата и успешно влезе на јапонскиот пазар.

2011

Офшор тенкови се пуштени на пазарот и успешно влегоа во полето на експлоатација на нафта во странство. Квалитетот на крајбрежниот резервоар е брзо препознаен од клиентите, а обемот на продажбата е на прво место во светот.

2012

NTtank успешно се здоби со сертификација за марки ASME U; Резервоарот SWAP го помина тестот за удар на германската железница, што покажа дека NTtank бил во полето за производство на контејнери со голем волумен.

2014

За да се исполнат разновидните барања за транспорт на клиентите, SBC резервоарот беше успешно развиен. Во истата година, NTtank доби сертификати ASME U2 и R-марки.

2016

Новоразвиениот резервоар за гас U2 успешно го помина тестот за влијание на железницата во Киќихар. Безводен резервоар за водород флуорид, резервоар за амонијак со висока чистота и други специјални резервоари остануваат на нивото на тарифата во полето.

2017

NTtank доби лиценца за дизајн на специјална опрема C3, што ја обележа способноста и квалификацијата на нашата компанија да дизајнира резервоар за резервоар за течен гас и сад за притисок независно. .

2018

Пуштени во употреба напредни нови стандардни работилници за контејнери со резервоари, NTtank поседува годишен капацитет од 8,000 стандардни резервоари, како и 2,000 специјални резервоари.

Контрола на квалитет

Ние инсистираме на квалитет за најважните

Обезбедување на квалитет

Секој мал детал заслужува наше големо внимание и секоја мала акција е составен дел од работната сила на компанијата.

Обезбедување на квалитет

Секој мал детал заслужува наше големо внимание и секоја мала акција е составен дел од работната сила на компанијата.

Обезбедување на квалитет

Секој мал детал заслужува наше големо внимание и секоја мала акција е составен дел од работната сила на компанијата.

Дистрибуција на клиенти


Производи извезени
50+

Земји и региони


Hotешки земји

Главни клиенти

Поврзани сертификати