Kabeh Kategori

Products kita


BABAGAN AWAKE DHEWE


NTtank minangka anak perusahaan pertama saka Square Technology Group. (Kode Saham: 603339), kajaba NTtank, klompok kasebut duwe limang anak perusahaan liyane lan siji lembaga riset. NTtank nyedhiyakake tank standar ISO UN Portable uga tank khusus, kanthi kapasitas tahunan 8,000 tank ISO standar lan 2,000 tank khusus multi-jinis ...

WHY CHOOSE US

NTtank minangka anak perusahaan pertama saka Square Technology Group. (Kode Saham: 603339), kajaba NTtank, klompok kasebut duwe limang anak perusahaan liyane lan siji lembaga riset. NTtank nyedhiyakake tank standar ISO UN Portable uga tank khusus, kanthi kapasitas tahunan 8,000 tank ISO standar lan 2,000 tank khusus multi-jinis ...

  • Tes proses

    Bingkai: pangujian statis lan pangujian dampak rel
    Kapal: tes NDT sinar-x
    Tes hidrolik, tes sesak udara

  • Fasilitas produksi

    Kabeh mesin impor kalebu mesin las plasma otomatis matic, uji radiografi wektu nyata mesin roller, sistem picking lan passivasi asam 3D, garis peledakan lengkap, lsp

  • Disetujoni Gambar

    Miturut komunitas klasifikasi kayata LR, BV, CCS lsp.

  • Pemeriksaan pungkasan

    Saben detail sing cilik kudu diwaspadai, lan saben tumindak cilik minangka bagean integral saka tenaga kerja perusahaan.

Paling anyar

NTtank miwiti kerja sama "cerdas" karo perusahaan telematika Walanda IMT
Oct 24

IMT (Intermodal Telematics BV) mitra solusi telematika independen utama ing industri kontainer tank ...

  • Upacara Pelantikan Lokakarya Lokakarya Standar NTTank Anyar wis sukses dianakake.
    Bisa 19

    Tanggal 19 Mei 2018 NTTank nganakake ...


  • Perwakilan sing diatur dening Forum Logistik Enmore Tank ngunjungi NTtank
    Sep 08

    Tanggal 8 September 2017 luwih saka 30 represe ...