Kabeh Kategori
Contact Us

email: info@nttank.com

Telpon: + 86-513-81601166

Tambah: Tambah: 3888 Jintong RD, Xingren, Tongzhou, Jiangsu, China

T50 Tangki Gas

  • Gambar produk
  • Inquiry

Jinis Tangki:

Tangki kerah bingkai 20 'ISO, Tipe Portabel T50 UN UN

Kanthi Sunshield, rel sisih ndhuwur dipasang

Ukuran Bingkai:

20 'x 8' x 8'6 ”

Kode Desain Kapal:

ASME VⅢDiv, 1

Radiografi:

RT (Sinar-X): 100% kabeh las bokong dawa lan bunder

Badan Pamriksa:

Ndhaptar Lloyd

Persetujuan Desain:

IMDG T50, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO


Contact Us