Kabeh Kategori
Contact Us

email: info@nttank.com

Telpon: + 86-513-81601166

Tambah: Tambah: 3888 Jintong RD, Xingren, Tongzhou, Jiangsu, China

Tangki Diesel

  • Gambar produk
  • Inquiry

Jinis Tangki:

Tangki kerah bingkai 20 'ISO, Tipe Portabel T4 UN UN

Ora ana insulasi, ora panas uap, rel sisih ndhuwur dipasang

Ukuran Bingkai:

20 'x 8' x 8'6 ”

kapasitas:

26,000 liter +/- 2%

Badan Pamriksa:

LR utawa BV

Barang sing digawa:

Deleng dhaptar kargo mbebayani kanggo tank T4 Portable UN

Persetujuan Desain:

IMDG T4, CFR 49, ADR / RID, CSC, TC, TIR, ISO, UIC, US DOT 


Contact Us