emailinfo@nttank.com
×

Njaluk ing tutul

News
Omah> News

NTtank kasil lulus sertifikasi tes verifikasi proses penguatan galur

Wektu: 2023-10-09 Hit 70

Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah popularitas aplikasi teknologi cryogenic, panjaluk kapal cryogenic stainless steel austenitic saya tambah. Kanggo nambah kekuatan ngasilake baja tahan karat austenitik, teknologi penguatan galur muncul. Sawise nggunakake teknologi iki, kaku sing diidini saka materi saya tambah akeh, lan kekandelan tembok wadhah njero bisa dikurangi kira-kira setengah nalika kekandelan tembok ditemtokake dening stres tensile, sing nyuda bobote lan nyadari bobot entheng. wadhah kriogenik baja tahan karat austenitik.


Kanggo nambah daya saing produk, NTtank (sabanjuré diarani "Perusahaan") wis miwiti proyek babagan teknologi penguatan galur kanggo wadhah cryogenic wiwit Juli 2022. Sawise desain tank sampel test, simulasi analisis stres pitungan, materi lan welding. pilihan materi, test proses welding, welding evaluasi proses pra-tensile lan produksi tank sampel, kanggo tengah September 2023, perusahaan ngundang klompok ahli saka National Type Certificate Authority - Machinery Industry Shanghai Lanya Petrochemical Equipment Inspection Co., Ltd. kanggo ngunjungi situs kanggo nyekseni tes validasi proses penguatan galur wadah sampel. Saiki, tes verifikasi proses wis kasil lulus sertifikasi.


Sukses tes validasi proses kasebut nuduhake manawa perusahaan wis nguwasani teknologi penguatan galur wadah cryogenic. Sabanjure, teknologi kasebut bakal ditrapake kanggo nggawe wadhah sampel vakum adiabatik cryogenic vakum pisanan lan lulus tes jinis kinerja suhu rendah. Sawise entuk sertifikat tes jinis, perusahaan bakal duwe kualifikasi produksi massal kapal tekanan cryogenic adiabatik vakum seluler kanthi nggunakake teknologi penguatan galur.


email goToTop